Persbericht

Strategische samenwerking tussen NewTelco en Esprit Telecom

Amsterdam - 10 juli 2007 - Direct vergaderen zonder reserveren, uitstekende geluidskwaliteit, het online kunnen volgen wie tot de vergadering is toegetreden en het kunnen opnemen van de vergadering. Dit zijn enkele unieke features waarmee de door NewTelco ontwikkelde en beheerde telefonische vergaderdienst NewConference zich onderscheidt in de telecom-markt. De samenwerkingsovereenkomst is een logische stap voor Esprit Telecom, dat voortdurend haar productportfolio uitbreidt met vernieuwende producten en diensten.

"Met deze nieuwe dienst is Esprit Telecom nog beter in staat in te springen op de behoefte van onze zakelijke gebruikers om snel en efficiënt met een groep mensen overleg te plegen." zegt Piet Grootenboer, algemeen directeur van Esprit Telecom. "De dienst is zowel binnen Nederland als internationaal te gebruiken en daardoor bij uitstek geschikt voor internationaal opererende organisaties."

Strategische samenwerking Esprit Telcom en NewTelco

Over Esprit Telecom

Esprit Telecom startte in 1993 als eerste alternatieve telecomprovider naast KPN en is nu een van de belangrijkste aanbieders van telecommunicatie diensten met een compleet portfolio van vaste- en mobiele telefonie, data- en Internet-diensten voor de groot- en kleinzakelijke markt, overheden en non-profit instellingen.

Esprit Telecom is o.a. voorkeursleverancier voor de BTG (Vereniging Bedrijfs- Telecommunicatie Grootgebruikers), de overheid in het kader van 'OT 2006', Koninklijke Horeca Nederland, Uneto-VNI, NVG (Nederlands Verbond van de Groothandel).

Strategische samenwerking Esprit Telcom en NewTelco

Over NewTelco

NewTelco ontwikkelt en exploiteert slimme en doelmatige telefonische vergaderdiensten voor zakelijke en privé gebruikers. NewConference is de meest geavanceerde dienst in het portfolio van NewTelco.

NewTelco combineert de robuustheid van traditionele telefonie met de veelzijdigheid en flexibiliteit van het internet. Dit leidt tot krachtige diensten die verrassend eenvoudig in het gebruik zijn. Ook maakt deze technologie de lage gebruikstarieven mogelijk.