Welkom bij NewTelco: specialist in telefonisch vergaderen

NewTelco biedt conference call faciliteiten voor iedere doelgroep. Veelal via de vaste of mobiele telefoon, maar ook steeds vaker via de pc of tablet. Met de website hebt u alle faciliteiten om uw vergadering te monitoren en te besturen. Zo kunt u bijvoorbeeld zien wie aan het praten is en of de groep al compleet is. Diensten van NewTelco zijn gemakkelijk in het gebruik en hebben een uitstekende geluidskwaliteit.

Robuust

Al onze diensten ontwikkelen we in-house en ook het beheer doen we zelf. Onze infrastructuur is dubbel uitgevoerd hetgeen zich vertaalt in een service die altijd beschikbaar is.

Open en bereikbaar

Alle product- en tariefinformatie is te vinden op de websites van de verschillende diensten. Vragen of klachten worden binnen een werkdag afgehandeld.


NewConference: telefonisch vergaderen zonder zorgen

Zakelijke conference calls

NewConference is onze meeste uitgebreide en geavanceerde teleconferencing dienst. Een professionele dienst voor veeleisende gebruikers. Belangrijke kenmerken zijn onder andere het real time status-overzicht, de gratis opnamefunctie en de mogelijkheid van Global Toll Free access.


Konferenco: eenvoudig en goed telefonisch vergaderen.

Budget conference calls

Het kan zijn dat u de uitgebreide functies van newConference niet nodig hebt maar wel behoefte heeft aan een kwalitatief hoogwaardige dienst. In dat geval is Konferenco de uitgelezen oplossing. Eenvoudig maar goed. En zeer voordelig. Voor kleine vergaderingen zelfs gratis!
Teminar: voor professionele teleseminars

Teleseminars en webinars

Een telefonisch seminar is de perfecte oplossing voor beroepsgroepen als trainers, verkopers en coaches die live interactie willen met een (grote) groep mensen. De spreker beschikt over een krachtig control panel voor besturing van de sessie. U geeft professionele webinars waarin u presentaties, desktop en webcams kunt delen. De sessie kan worden opgenomen als mp3 (alleen geluid) of als video stream.


Lees meer of ga direct naar https://www.teminar.nl

Private Meeting voor telefonische besprekingen in je vrije tijd

Telefonisch overleg in de vrije tijd

Voor groepen (families, vrienden en clubgenoten) die samen iets organiseren of gewoon eens willen bijpraten biedt NewTelco Private Meeting. Deze eenvoudige maar prima conference call dienst wordt aangeboden tegen een zeer scherp tarief. De kosten worden gedeeld door de deelnemers.


Lees meer of ga direct naar www.privatemeeting.nl.